Az ESN egy nemzetközi, non-profit hallgatói szervezet, melynek célja, hogy támogassa az átjárhatóságot a felsőoktatásban. Jelenleg közel 13 000 tagból, 36 országból és 432 felsőoktatási intézményből áll, mennyel az egyik legnagyobb nemzetközi diákszervezet Európában.

 


Az ESN ÓE 2015 óta működik szekcióként. A mentor rendszer már több mint 20 éve fennáll az egyetemen. Az idei évben megközelítőleg 100 külföldi cserehallgató érkezik hozzánk több, mint 10 országból. Változatos programokkal, kulturális és szociális elfoglaltságokkal várjuk őket. Segítjük őket abban, hogy könnyen tájékozódjanak egyetemünkön, mind tanulmányi, mind társasági szempontból. Ehhez szükség van olyan nyitott és megbízható diákokra, akik megfelelő kompetenciákkal és kommunikáció szintű angoltudással rendelkeznek.

 

Mentorként alkalmad nyílik új, érdekes rendezvényeken való részvételre, kedvezmények igénybevételére, a nyelvtudás gyakorlati alkalmazására és személyiség fejlesztésére. Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen nem csak nemzetközi kapcsolatokat építhetsz, de szakmai tapasztalatot is szerezhetsz.


Ha felkeltettük a figyelmed és szeretnél egy igazán jó csapat tagja lenni, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot.